• Lungotevere in Augusta – Riverfront - with Studio Bichara and European Engineering
  • Lungotevere in Augusta – Riverfront - with Studio Bichara and European Engineering
  • Lungotevere in Augusta – Riverfront - with Studio Bichara and European Engineering
  • Lungotevere in Augusta – Riverfront - with Studio Bichara and European Engineering
  • Lungotevere in Augusta – Riverfront - with Studio Bichara and European Engineering
  • Lungotevere in Augusta – Riverfront - with Studio Bichara and European Engineering
  • Lungotevere in Augusta – Riverfront - with Studio Bichara and European Engineering
  • Lungotevere in Augusta – Riverfront - with Studio Bichara and European Engineering
  • Lungotevere in Augusta – Riverfront - with Studio Bichara and European Engineering
The proposal for the competition of project financing for the transformation of “Lungotevere in Augusta” has three components that are designed and related to each other in the physical and functional: a tunnel, an underground parking garage and a surface arrangement. This one, key-point of the project is divided into different areas with different visual and sensory value, which respond to environmental restoration and landscape objectives. They ties to create a pedestrian space overlooking the Tevere between the Ara Pacis Museum and the block of Via del Vantaggio and Via Angelo Brunetti.

Concept

Appearance